OvernatningSeneste nyt fra LPGC

"Ledreborg er en klassebane"*

* Citat Golfbladet

Klubhus 06 2014

Det er ikke kun klubbens egne medlemmer der syntes det. I den seneste udgave at Golfbladet, kan du læse denne artikel nedenfor om banen og stedet. 

Ledreborg_er_en_klassebane_PDF_1.pdf - Ledreborg_er_en_klassebane_PDF_2.pdf

_______________

NY BANE FLYOVER

Vi har i samarbejde med Dronekompagniet i Osted, udviklet en "live" bane Flyover, som viser hvor flot Faldo Course tager sig ud. Vi håber Dronekompagniet får succes med at sælge dette produkt til andre klubber. Når vi i løbet af vinteren foretager et facelift at hjemmesiden, vil "Flyoveren" være endelig implementeret. Du kan dog allerede nu se hulforløbet her. Prisen for sponsornavn pr. hul er pt. kr. 2.000,- p.a. incl. sponsornavn på flag. Engangs produktionsomkostning i forbindelse med link af sponsornavn på Flyover vil ligeledes være kr. 2.000,-. Til 2015 sæsonen er kun 2 flag ledige.

_______________ 

SKIFT TIL LEDREBORG

Bannere 300x250px-skift

Vi tilbyder nye medlemmer første års kontingent til kr. 6.000,-. Dette tilbud gælder alene ved fuldtidsmedlemskab. Medlemskab efter første år, kræver fuld betaling af kontingent.

Såfremt du ønsker medlemskab, kan du printe aftalen ud og returnere den til os. Medlemsaftale. 

_____________

Nick Faldo har designet Ledreborg Palace Golf Clubs enestående golfbane, som er placeret i "smørhullet" af Ledreborg Gods jorde. Banen er kendetegnende ved, at give golfspillere på alle niveauer spændende udfordringer. Golfbanen er samtidig anlagt i en mageløs natur, så der venter også en storslået naturoplevelse. Vi tilbyder medlemmer og gæster gratis tee´s før runden, gratis lån af trolley (kun medlemmer), fri brug af træningsbane, par 3 bane og indendørs træningscenter. I vores omklædningsrum er der håndklæder til fri afbenyttelse.